У Львові провели акцію "Велосипедист - також учасник дорожнього руху!"

У Львові провели акцію "Велосипедист - також учасник дорожнього руху!"

20.07.14 08:00 0 1029
Львівські правоохоронці влаштували цікаву акцію для тих, хто полюбляє веломандрівки. Працівники ДАІ підготували для роверистів яскраві листівки із порадами та розповіли, як безпечно керувати «двохколісним».

Правоохоронці відзначають: основна мета такої акції – нагадати велосипедистам, що вони також учасники дорожнього руху, тож повинні дотримуватися правил та дбати про власну безпеку.

Щороку у Львові більшає кількість прихильників велоподорожей. На багатьох вулицях міста Лева облаштовано спеціальні доріжки для «двохколісних», якими люблять їздити і дорослі, й малі.

Працівники Державтоінспекції вирішили з’ясувати, чи знають львів’яни, які вимоги до велосипедистів передбачено у Правилах дорожнього руху, та чи дотримуються їх водії «двохколісних». Для цього вирушили на вулицю Наукову, де завжди доволі жвавий велорух.

На одній із доріжок правоохоронці помітили дуже цікаву родину велосипедистів та вирішили поспілкуватися із ними.

Львів’янин В’ячеслав разом із дружиною та 4-річним синочком Богданчиком їхали на прогулянку. Малюк зручно вмостився у спеціальному дитячому кріселку, яке встановили на татовому велосипеді.

В'ячеслав каже: змалку вирішили привчати дитину до корисних веломандрівок. Тож у такі веселі подорожі вирушають майже щодня всією родиною. А для того, аби малюк був у безпеці, – навіть придбали йому велошолом.

Працівники ДАІ нагадали В'ячеславу та його дружині про правила безпеки для велосипедистів та вручили інформаційні листівки, а їхньому синочку – подарували яскравого світловідбивача.

Інші водії «двохколісних» також охоче спілкувалися із правоохоронцями, уважно слухали їхні настанови, ділилися власними враженнями та історіями.

Всі учасники акції одержали від працівників ДАІ яскраві листівки із порадами для велосипедистів.

А ще правоохоронці бажали львів’янам гарного настрою та тільки вдалих веломандрівок!

Працівники ДАІ відзначають: цього місяця у Львові вже сталося шість дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв «двохколісних». Є серед цих випадків й такі, що трапилися з вини роверистів.

Тож правоохоронці закликають усіх шанувальників веломандрівок бути надзвичайно уважними й обережними та завжди дотримуватися Правил дорожнього руху!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ