У Львівській області червоноградські правоохоронці притягнули до відповідальності батьків неповнолітніх

У Львівській області червоноградські правоохоронці притягнули до відповідальності батьків неповнолітніх

20.07.14 17:10 0 1205
Працівники Червоноградського Сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського МВ притягнули до адміністративної відповідальності батьків двох 16-річних дівчат, які розпивали спиртні напої у компанії 25-річного чоловіка.

На чоловіка, який довів неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння складено адміністративний протокол за ст.180 (доведення неповнолітнього до стану сп'яніння батьками неповнолітнього, особами, які їх замінюють, або іншими особами) КУпАП. Чоловік пояснив працівникам міліції, що він не знав, що дівчата неповнолітні.

Батьків неповнолітніх також притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП. Окрім того, з ними проведено профілактичні бесіди. Дорослі пообіцяли, що більше уваги приділятимуть своїм дітям і в майбутньому це більше не повториться.

«В рамках проведення на операції «Літо-2014» працівники міліції виявили факт продажу пива неповнолітньому після 22 години власником однієї із торгівельних точок міста», - розповів начальник СКМСД Червоноградського МВ капітан міліції Руслан Король.

На винуватця складено адміністративний протокол за ч.2 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) КУпАП, який скеровано на адміністративну комісію до Червоноградської міської ради.

Правоохоронці звертаються до усіх дорослих, щоб вони не купували та не продавали дітям алкогольні напої та тютюнові вироби.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УПЦ (МП) має очолити ...
Наступна новина: В Луцьку до 51-ї ...

КОМЕНТАРІ