"Сонячні" браслети - для безпеки маленьких львів'ян

"Сонячні" браслети - для безпеки маленьких львів'ян

20.07.14 16:48 0 1185
У Львові працівники ДАІ спілкувалися із найменшими учасниками дорожнього руху. Правоохоронці розповідали діткам про правила безпеки на дорозі та дарували їм «сонячні» браслети.

Акція від ДАІ відбувалася у львівському парку імені Івана Франка. Це місце правоохоронці обрали не випадково, адже влітку тут завжди багато дітвори.

До парку приходять цілими родинами, рятуючись від спеки у затінку дерев. Дітлахи гуляють доріжками разом із батьками, бавляться на майданчику, катаються на велосипеді чи роликах. Веселий дитячий гамір та радісний сміх не стихають ані на мить!

Маленька львів’янка Настя прийшла до парку з бабусею та зустріла тут правоохоронців. Працівники ДАІ розказали дівчинці про правила безпечної поведінки на дорозі, попросили бути завжди уважною та переходити вулицю тільки разом із дорослими.

Інспектори ДАІ подарували Насті «чарівний браслет», аби дівчинка була більш помітною на дорозі та ніколи не забувала про настанови правоохоронців.

Такі ж «сонячні» браслети-обереги одержали й інші дітки, які гуляли парком.

Працівники Державтоінспекції залюбки спілкувалися із малими школяриками та їхніми батьками, розказували про правила безпеки для пішоходів, пасажирів та велосипедистів. Особливо ж наголошували: виїжджати «двохколісним» на дорогу можна лише з 14-ти років, і аж ніяк не раніше!

Звертаючись до дорослих, інспектори ДАІ закликали їх дбати про безпеку дітей та показувати їм тільки хороший приклад.

Правоохоронці сподіваються: така позитивна акція допоможе вберегти малечу від біди, а «сонячний» браслет буде завжди захищати діток від прикрих пригод на дорозі, даруватиме гарний настрій та усмішку!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: в УМВС області ...
Наступна новина: За крадіжку автомобіля у ...

КОМЕНТАРІ