У Львівській області мостиська "Свобода" й червоноградський "Сокіл" допомагають фронту

У Львівській області мостиська "Свобода" й червоноградський "Сокіл" допомагають фронту

20.07.14 13:14 0 1210
Депутат Мостиської районної ради від ВО "Свобода" Олег Гіс придбав тепловізор вартістю 28 тисяч гривень для Львівського аеромобільного полку №80, який в даний час перебуває у Луганському аеропорту. Тепловізор вже доставили військовим.

Червоноградський "Сокіл" активно збирає кошти для підтримки військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО. За зібрані кошти юні націоналісті уже відправили в зону бойових дій каски, захисні окуляри. Зараз продовжують збирати кошти і вже купили бронежилет.

Також червоноградські "соколята" розфарбували Червоноград у синьо-жовті кольори, розвішали по місту державні прапори. На залізничному вокзалі міста розмістили 100-метровий прапор, який за власні кошти пошили молоді націоналісті.

Як зазначив заступник голови Червоноградської МГО "Сокіл" Юрій Паньків, усі члени організації сповнені гордості за те, що їхній керівник Михайло Нискогуз зараз перебуває в зоні бойових дій. Юрій Паньків зазначив: "Ми з нетерпінням чекаємо повернення Михайла. Сподіваємося, що наші мужні лицарі, які стоять на передовій, повернуться з повною перемогою над московським окупантом!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ