У Львівській області червоноградські правоохоронці провели підсумки своєї роботи за перше півріччя 2014 року

У Львівській області червоноградські правоохоронці провели підсумки своєї роботи за перше півріччя 2014 року

20.07.14 16:29 0 1096
У Червонограді підвели підсумки роботи міського відділу міліції за перше півріччя 2014 року. Працівники сектору карного розшуку розкрили 99 злочинів, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків розкрили 12 злочинів, працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей розкрили 8 злочинів, розшукали п’ять неповнолітніх та склали 86 адміністративних протоколів.

Провів підсумки роботи начальник Червоноградського міського відділу міліції полковник міліції Володимир Калиш, який заслухав результати роботи за цей період часу та дав оцінку.

З початку у Червоноградському міському відділі міліції зареєстровано в єдиному обліку 2721 заяв та повідомлень. З них, зареєстровано у ЄРДР – 1283, матеріалів списано у справу – 1308 та складено 121 адміністративний протокол.

Зокрема, працівники сектору карного розшуку розкрили 99 злочинів, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків розкрили 12 злочинів, працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей розкрили 8 злочинів, розшукали п’ять неповнолітніх та склали 86 адміністративних протоколів.

За шість місяців роботи, правоохоронці розшукали сім злочинців оголошених у розшук та трьох безвісті зниклих осіб.

Окрім того, особовому складу міськвідділу представили п’ятьох працівників, які закінчили навчальні заклади та приступають до служби у Червоноградському міському відділі міліції.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ