31 липня – сорок друга сесія Чернігівської міської ради

31 липня – сорок друга сесія Чернігівської міської ради

20.07.14 10:28 0 1054
Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання сорок другої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 31 липня 2014 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

* Про виконання міського бюджету за 1 квартал 2014 року.

* Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 1 квартал 2014 року.

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року “Про міський бюджет на 2014 рік” (37 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (37 сесія, 39 сесія, 40 сесії 6 скликання).

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 24 червня 2011 року "Про місцеві податки і збори" (10 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (16 сесія, 18 сесія, 20 сесія, 27 сесія, 32 сесія, 35 сесія 6 скликання).

* Про внесення доповнень до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.

* Про внесення доповнень до рішення міської ради від 31 січня 2011 року "Про Програму поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2011 – 2015 роки" (5 сесія 6 скликання) зі змінами (23, 28, 35, 39 сесії 6 скликання).

* Про продовження терміну дії Програми реконструкції доріг м. Чернігова на 2012 – 2013 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами (31 сесія 6 скликання), на 2014 рік.

* Про внесення змін до Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міста Чернігова на 2008 – 2014 роки, затвердженої рішенням міської ради від 21 грудня 2007 року (23 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями (26, 34, 46, 50, 51 сесії 5 скликання та 11, 30, 39 сесії 6 скликання).

* Про затвердження Звіту про витрачання коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова за І півріччя 2014 року.

* Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури.

* Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

* Про погодження Інвестиційної програми публічного акціонерного товариства "Облтеплокомуненерго" на 2014 рік.

* Про внесення змін та доповнень до Стратегічної Програми розвитку цілісного майнового комплексу – об’єкта теплопостачання житлового фонду та соціальної сфери (котельні, теплопункти, елеваторні вузли та мережі) на 2013 – 2022 роки, яка розроблена орендарем – ПАТ "Облтеплокомуненерго".

* Про погодження Інвестиційної програми модернізації та реконструкції теплових мереж і теплових пунктів товариства з обмеженою відповідальністю фірми "ТехНова" КЕП "Чернігівська ТЕЦ" на 2014 - 2015 роки.

* Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території садового товариства "Погляд" під житлову садибну та блоковану забудову.

* Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

* Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, городництва та надання згоди на одержання права власності на земельні ділянки на користь територіальної громади міста Чернігова.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

* Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним, фізичним особам та внесення зміни до договору оренди земельної ділянки.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою та надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

* Про депутатські запити.

* Різне.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ