Житомирська область: під час необережного поводження на воді втопився рибалка

Житомирська область: під час необережного поводження на воді втопився рибалка

20.07.14 11:20 0 1104
12 липня на пункт зв’язку 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бердичів від чергового міського відділу УМВС надійшло повідомлення про загибель людини на ставку, що знаходиться у селі Семенівка. Про пригоду на воді правоохоронців повідомили рибалки, які неподалік ловили рибу.

Вони бачили, як у чоловіка, який відпочивав у компанії друзів, від берега відплили вудочки. У паніці він кинувся за ними до води. Спочатку чоловік плив по ставку, а по якімось часу зник з поля зору. Занепокоївшись долею людини, свідки почали негайно набирати номери служб екстреної допомоги.

Для пошуку тіла загиблого були залучені водолази Бердичівської міської комунальної служби на воді, які дістали чоловіка із дна водойми, але вже без ознак життя. Ним виявився 26-річний місцевий житель.

За останні два дні на водоймах області загинуло ще дві людини. 14 липня у селі Стрижівка Любарського району у річці Случ втопився 57-річний чоловік, а 15 липня в обласному центрі вода забрала життя 23-річного юнака.

Шановні громадяни! Будьте пильні! Купайтеся тільки у призначених та обладнаних для цього місцях! Ні в якому разі не пірнайте у незнайому вам водойму. Тим більше не йдіть у воду напідпитку. Шановні батьки! Не залишайте своїх чад без нагляду. Не відпускайте їх самих купатися, а якщо ви відпочиваєте на воді разом із дітьми – будьте дуже уважні. Тільки неухильне дотримання цих правил збереже вам та вашим дітям здоров’я, а подеколи – навіть життя.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Дієтологи радять налягати ...

КОМЕНТАРІ