Меценат подарував рівненським бійцям на Схід 100 комплектів спецодягу та елементи удосконалення до автомату

Меценат подарував рівненським бійцям на Схід 100 комплектів спецодягу та елементи удосконалення до автомату

20.07.14 17:42 0 1148
Приватний підприємець рівнянин Євген зробив надзвичайно вагомий внесок для підтримання наших хлопців, які захищають країну на Сході: чоловік придбав елементи удосконалення до автомату АК-74, вартістю близько 4 000 гривень та сто комплектів спецодягу.

Подарунки приймали в приміщенні УМВС України в Рівненській області на чолі з керівником обласної міліції Миколою Щируком.

– Не має таких слів вдячності, яких вартує зроблена Вами добра справа, зазначив полковник міліції. – Бажаю здоров’я, удачі, Божого благословення Вам та Вашим близьким і рідним, щоб по життю зустрічались лише добрі люди, які ніколи не підведуть. Велике спасибі від усього колективу і від мене особисто, – не приховуючи гордості за колишніх колег, додав Микола Олександрович.

Євген як ніхто інший знає як зараз хлопцям в зоні АТО небезпечно, адже в минулому і сам був спецпризначинцем, чоловік вважає своїм професійним обов’язком хоча б чимось допомогти колишнім колегам. Під час розмови, Євген сором’язливо ховає очі від камери та не вважає свій вчинок якимось особливим.

– В такій складній ситуації, що зараз є в державі, якби кожен громадянин, в тому числі рівнянин, який дійсно має змогу, всіляко допомогли бійцям на Сході – ми зробили б велику справу для всієї країни, - зауважив благодійник. – Також хочу подякувати всім, хто брав участь у цій благодійні акції, а саме жіночий колектив приватного підприємства «Сяйво», які з розумінням віднеслись до завдання і, не рахуючись з особистим часом та відпочинком, шили одяг для військовослужбовців.

Прощаючись, правоохоронці, які були присутні на дійстві, міцно потисли руку Євгену за добру справу.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ