Леонід Бицюра: «За допомогою твердопаливних котлів можна зекономити мінімум до 15% тепла»

Леонід Бицюра: «За допомогою твердопаливних котлів можна зекономити мінімум до 15% тепла»

20.07.14 13:47 0 1065
Про можливість виготовлення та встановлення на Тернопільщині твердопаливних котлів йшлося 18 липня під час зустрічі заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Леоніда Бицюри з директором товариства «Альфа-Газпромкомплект» Степаном Лукасевичем та спеціалістами з енергетики.

«За підрахунками фахівців Тернопільщина в середньому щороку споживає 820 млн куб. м природного газу, - зазначив Леонід Бицюра. - Перед кожним з регіонів уряд поставив завдання скоротити споживання природного газу на 30%. Це означає фактично оперативне реформування енергетичної галузі та пошук альтернативних джерел енергопостачання».

На думку Леоніда Олексійовича, встановлення твердопаливних котлів є одним з найоптимальніших кроків для розв'язанням проблеми в області.

«Спіпраця з товаристовом «Альфа-Газпромкомплект» дозволить швидко переобладнати більшість паливних котлів Тернопільщини на твердопаливні котли, - констатував Леонід Бицюра. - Це у свою чергу допоможе зекономити мінімум 15% тепла. Окрім того, якщо врахувати, що твердопаливні котли можуть працювати як на дровах, так і на торфі й пелетах, то такий крок збільшить інтенсивність видобування торфу в області, сприятиме запуску заводу з його переробки у Шумському районі, а також розвитку деревообробної галузі. Відповідно — збільшиться кількість робочих місць та поліпшиться економічний клімат Тернопільщини».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Міський голова підписав ...

КОМЕНТАРІ