На Тернопіллі співробітники ДАІ разом із журналістами оцінювали роботу перевізників

На Тернопіллі співробітники ДАІ разом із журналістами оцінювали роботу перевізників

20.07.14 18:06 0 1236
У рамках профілактичних заходів «Автобус-2014», які тривають зараз по усій Україні, тернопільські державтоінспектори провели спільний рейд із журналістами. Поспостерігати за щоденною робою співробітників ДАІ та перевірити як перевізники дотримуються Правил дорожнього руху мали можливість кореспонденти місцевих телеканалів.

Результати рейду не вельми втішні. Представники ЗМІ разом із правоохоронцями лише за кілька годин зафіксували цілу низку порушень. Найчастіше, водії невчасно вмикали покажчик повороту при зміні напрямку руху.

Однак, у порівнянні з попередніми роками, перевізники стали дисциплінованішими та відповідальнішими. Це підтверджують і пасажири, з якими спілкувалися журналісти.

Самі ж водії скаржилися перевіряючим на низьку пропускну здатність доріг обласного центру. Цю ситуацію, за їхніми словами, ще більше ускладнюють неправильно припарковані автомобілі. Відтак виникають збої у графіку руху громадського транспорту. Від цього страждають і водії, і пасажири.

Також нарікали кермувальники на так званих «нелегалів» - нерегулярних перевізників, які, аби перехопити пасажирів маршрутного таксі, нерідко нехтують правилами дорожнього руху. «Нелегали» здійснюють свою діяльність без відповідних ліцензій або з порушенням правил надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Такі водії не проходять обов’язкового передрейсового медичного огляду, а їхні автобуси - щоденного технічного контролю, тим самим піддають небезпеці життя і здоров’я пасажирів.

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ