«Тернопільська обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня не лише найбільша лікувально-діагностична установа в області, це ще й один із найкращих лікувальних закладів краю»

«Тернопільська обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня не лише найбільша лікувально-діагностична установа в області, це ще й один із найкращих лікувальних закладів краю»

20.07.14 16:58 0 770
Так підсумував свій робочий візит до лікарні голова обласної ради Василь Хомінець. Очільник облради відвідує комунальні заклади обласної ради з метою ближчого ознайомлення із їх станом, наявністю відповідного устаткування, матеріальної бази тощо.

Тернопільська обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу населенню Тернопільської області, нашим та іноземним громадянам. У лікарні розгорнуто майже 1000 ліжок у понад 20 відділеннях, де щороку лікується біля 11000 пацієнтів. У наданні допомоги залучено більше як 120 лікарів. Всього працює понад1000 працівників медичного персоналу. Відділення лікарні є базовими для кафедр Тернопільського державного медичного університету.

Головний лікар закладу Володимир Шкробот із гордістю репрезентує відремонтовані, сучасні приміщення, обладнані найновішим медичним устаткуванням, а ще пишається тим, що Тернопільська обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня отримала особливий статус – “Чиста лікарня безпечна для пацієнта”. Таку відзнаку закладу, присвоїла громадська організація Служба організації інфекційного контролю “Стоп інфекція!”.

Безперечно, вражає у лікарні і діагностичне відділення, і відділення реабілітації. До слова, за участю Василя Хомінця було відкрито щойно відремонтоване відділення денного стаціонару психіатричного.

Допомагають пацієнтам і кімнати релаксації, аромотерапії, лікують тут не лише з допомогою медикаментів, а й творчої праці та мистецтва. За Божою поміччю звертаються у храмі святого Миколая, де зберігаються святі мощі.

Звичайно, як і в інших лікарнях, тут існують чимало проблем, зокрема, пов’язаних із систематичним недофінансуванням медичної галузі. Та колектив лікарні попри все досягає чималих успіхів.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ