На Тернопіллі живе спілкування з людьми - це ще один крок до створення позитивного іміджу працівників міліції

На Тернопіллі живе спілкування з людьми - це ще один крок до створення позитивного іміджу працівників міліції

20.07.14 14:18 0 1215
Нещодавно з робочим візитом на Тернопільщині побував заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України, полковник міліції Олександр Єршов. В рамках своєї поїздки він провів прийом громадян в приміщенні Збаразького райвідділу міліції.

Проблеми з якими люди прийшли на зустріч були досить різноманітними. Для прикладу, директор Збаразького СТК ТОВ «Сприяння оборони України» Богдан Масляний вніс пропозицію щодо спрощення процедури отримання бланків свідоцтв про закінчення навчального закладу з підготовки водіїв транспортних засобів.

Директор «Збаразького АТП 16140» Ігор Волошин висловив пропозиції щодо внесення змін до схем руху маршрутних транспортних засобів по вулиці Січових Стрільців в райцентрі під час проведення щотижневих ярмарків поблизу міського ринку. Також, Ігор Волошин попросив вжити дієвих заходів щодо нелегальних перевізників, які не маючи відповідних ліцензій, здійснюють зупинки по вулиці 15 Квітня у Тернополі та здійснюють несанкціоновані перевезення пасажирів. Розглянути та вирішити дані питання було доручено начальнику УДАІ УМВС України в Тернопільській області Андрію Матрифайлу, який був присутній на зустрічі.

Вирішити ще одну болючої проблему для Тернополя попросив Володимир Кошак, водій автобуса в «Збаразького АТП 16140». Він кожен день перевозить до приміського автовокзалу, через вулицю Шептицького, пасажирів. Там через торгівлю на проїжджій частині утворюються затори, це створює значні незручності як водіям маршрутних транспортних засобів, так і перехожим. Тож він звернувся із проханням допомогти регулювати дорожній рух на цій ділянці дороги.

Свої пропозиції щодо збільшення особового складу районних відділень ДАІ, покращення їх матеріально-технічне забезпечення, вжиття заходів щодо запобігання корупційних діянь серед працівників міліції надав пенсіонер органів внутрішніх справ Олег Ірик. Член громадського об’єднання «Збаразька народна дружина» Олександр Сарічев висловив побажання вирішення на Державному рівні питання щодо направлення частини коштів, які сплачують водії за порушення Правил дорожнього руху, до місцевих бюджетів

Живе спілкування з людьми – це ще один крок до створення позитивного іміджу працівників ОВС, і кожне з розглянутих питань сприятиме зміцненню довіри населення до міліції.

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ