На Тернопіллі офіційно

На Тернопіллі офіційно

20.07.14 17:34 0 1135
Управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад начальника Чортківського та Підгаєцького райвідділів внутрішніх справ.

Кандидати на посаду начальника Чортківського районного відділу внутрішніх справ:

- пiдполковник мiлiцiї Свинарчук Андрiй Степанович

Народився 17 липня 1978 року у селі Переходи Чорткiвського району. За фахом юрист, закінчив Прикарпатську філію Національної академії вунтрішніх справ та Тернопільський національний економічний університет. В ОВС з 1995 року. Пройшов шлях від оперуповноваженого карного розшуку до начальника сектору карного розшуку Чорткiвського райвідділу внутрішніх справ. З 2012 року заступник начальника районного вiддiлу-начальник кpимiнальної мiлiцiї Чорткiвського районного вiддiлу міліції.

- пiдполковник мiлiцiї Коваль Василь Петрович

Народився 27 квiтня 1973 року в селі Чорнокiнцi Чорткiвський району. Освіта вища, закінчив Державний унiверситет Львiвська полiтехнiка та Тернопільський національний економічний університет. В органах внутрішніх справ з 1997 року. Службу в міліції розпочав з карного розшуку. Тривалий час працював у службі дільничних інспекторів міліції. На даний час працює на посаді старшого інспектора з особливих доручень відділу iнспекцiї з особового складу управлiння кадрового забезпечення обласного управління міліції.

- пiдполковник мiлiцiї Юрчак Валентин Михайлович

Народився 18 тpавня 1973 року в смт. Шумськ. За фахом юрист, закінчив Тернопiльський нацiональний економiчний університет. В ОВС з 1996 року. Пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника відділення державної служби боротьби з економічною злочинністю Чорткiвського районного вiддiлу міліції. З 2006 року – заступник начальника районного вiддiлу-начальник мiлiцiї гpомадської безпеки Чорткiвського РВ.

Кандидати на посаду начальника Підгаєцького районного відділу внутрішніх справ:

- майор мiлiцiї Профецький Iван Гiлярович

Народився 19 сiчня 1979 року в селі Угринiв Пiдгаєцького району. Освіта вища, в 2007 році закінчив Нацiональну академiю внутрiшнiх справ. В ОВС з 2003 року. Працював на посадах оперуповноваженого державної служби боротьби з економічними злочинами, старшого інспектора патрульної служби Підгаєцького районного відділу міліції. З 2008 року – начальник штабу Пiдгаєцького РВ.

- майор мiлiцiї Кунька Юрiй Григорович

Народився 29 липня 1984 року в селі Литвинiв Пiдгаєцького району. У 2004 році закінчив Львiвський державний унiверситет внутрiшнiх справ. В ОВС з 2001 року. Працював у Підгаєцьому райвідділі міліції: оперуповноваженим кримінальної міліції у справах неповнолітніх, оперуповноваженим карного розшуку, а згодом начальником сектору карного розшуку. З лютого 2014 року заступник начальника районного вiддiлу-начальник кpимiнальної мiлiцiї Козiвського районного вiддiлу внутрішніх справ.

Управління кадрового забезпечення

УМВС України в Тернопільскій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ