У Житомирській області для охорони порядку під час паломництва на урочистість Матері Божої Святого Скапулярия залучили 60 міліціонерів

У Житомирській області для охорони порядку під час паломництва на урочистість Матері Божої Святого Скапулярия залучили 60 міліціонерів

21.07.14 11:11 0 1090
19 та 20 липня м. Бердичів прийматиме десятки тисяч паломників під час щорічних урочистостей Матері Божої Святого Скапулярія. Правопорядок та безпеку громадян забезпечуватимуть працівники міліції та громадськість.

Очікується прибуття декількох тисяч учасників, у тому числі представників дипломатичних посольств іноземних держав (Чехії, Німеччини, Польщі, Франції, інші країн Європи та світу).

Окрім того, римо-католицькою церквою ще за кілька днів до початку основних урочистостей організовано традиційне паломництво дітей з інших регіонів нашої країни до Бердичівської Ікони Пресвятої Діви Марії, у тому числі велосипедне паломництво з м. Харкова.

Щороку кількість учасників святкових заходів збільшується. Наприклад, у минулому році участь у них брали близько 15 тисяч прочан.

Міліція Житомирщини вживає заходів для охорони громадського порядку. Зокрема, працівники ДАІ здійснюють супровід автошляхами районів області, а у місцях відпочинку та ночівлі учасників ходи правопорядок забезпечують працівники територіальних органів внутрішніх справ.

Загалом же охорону громадського порядку у самому м. Бердичеві забезпечують понад 60 працівників міліції і громадськість. Правоохоронці роблять усе від них залежне для того, аби заходи такого високого рівня відбулися без неприємностей і грубих правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 21 липня 2014: іменинники, ...
Наступна новина: Донецький Металург ...

КОМЕНТАРІ