Правоохоронці Житомирщини дбають про родини побратимів, які охороняють правопорядок у зоні АТО

Правоохоронці Житомирщини дбають про родини побратимів, які охороняють правопорядок у зоні АТО

21.07.14 08:02 0 1160
Працівники Любарського райвідділу міліції влаштували для дітей співробітників, нині відряджених на Луганщину, цікаву пригоду. Дітлахи відвідали зоопарк та розважилися на атракціонах.

Сім’ї правоохоронців Житомирщини на час відсутності чоловіків та батьків не залишаються наодинці зі своїми проблемами. Колеги з міських та районних відділів міліції допомагають їм як у вирішенні господарських та побутових питань, так і підтримують морально.

Відтак, нещодавно у Любарі ватага дітлахів побувала у пересувному зоопарку, що саме прибув у райцентр. Юні відвідувачі з цікавістю розглядали звірів, уважно слухаючи супроводжуючого їх дільничного інспектора міліції Романа Абрамчука. Міліціонер розповідав підопічним цікаві факти з життя тварин, натомість вони ділилися з ним своїми знаннями про тваринний світ.

Згодом уся весела ватага покаталася на атракціонах, пострибала на батутах та поласувала улюбленою солодкою ватою.

Дітлахи подякували за чудовий настрій, подарований правоохоронцями, а найменший учасник заходу, півторарічний Ярослав Данькевич, попросив передати таткові привіт.

- Усі діти, як і їх родини та колеги з нетерпінням очікують повернення своїх батьків, чоловіків та товаришів зі відрядження, - прокоментував начальник Любарського РВ УМВС Михайло Сорока. – Ми впевнені, що скоро у нашій країні запанує мир і у будь-якому куточку держави батьки та діти зможуть без остраху відпочивати та розважатися.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням

Любарського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі працівники ...

КОМЕНТАРІ