Голова Держземагентства України Сергій Рудик вручив бронежилети бійцям батальйону "Львів"

Голова Держземагентства України Сергій Рудик вручив бронежилети бійцям батальйону "Львів"

21.07.14 13:23 0 1179
19 липня 2014 року голова Держземагентства України Сергій Рудик вручив бронежилети бійцям батальйону "Львів". Свободівець повідомив бійцям батальйону про ініціативу виділити земельні ділянки учасникам антитерористичної операції або їхнім родичам як додаткову індивідуальну підтримку кожному військовому, залученому до бойових дій.

Виступаючи перед особовим складом батальйону, очільник земельного відомства зазначив: "Землевпорядники України разом із Всеукраїнським об'єднанням "Свобода" зробили цей скромний внесок у нашу спільну перемогу. Ми сподіваємося, що вам не знадобляться ці засоби, але якщо російська куля торкнеться бронежилета, дай Бог, щоб він вас врятував. Щиро зичимо вам переможного поступу в захисті нашої держави. Слава Україні!".

З ініціативи голови Держземагентства, українського уряду і ВО "Свобода" кожному учаснику АТО буде надано земельну ділянку. Родичам військовослужбовців слід звертатися до регіональних управлінь, аби працівники допомогли підшукати зручну за розташуванням ділянку.

Крім того, Сергій Рудик відзначив, що саме зі Львова розпочато надання практичної допомоги від землевпорядників для українських військових, що необхідна службовцям в зоні проведення АТО.

"Починаючи від землевпорядники та свободівці спільно намагатимуться допомогти нашій армії, аби службовці здобули перемогу на східних кордонах. ми вручили 25 бронежилетів, в понеділок буде вручено 25 комплектів інших засобів захисту для майбутніх учасників АТО. Завтра на горі Яворина у Івано-Франківській області будемо вручати службовцям із Закарпаття, а в понеділок вручимо 30 бронежилетів, придбаних за кошти, зібрані з ініціативи землевпорядників Черкаської області для батальйону "Січ". Гадаю, що наша шня маленька допомога захистить серце українського героя", – резюмував голова Держземагентства свободівець Сергій Рудик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ