У Рівненській області на пожежі врятовано господаря житлового будинку

У Рівненській області на пожежі врятовано господаря житлового будинку

21.07.14 10:47 0 1186
20 липня о 12:25 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в обласному центрі по вулиці Тютюнника. За вказаною адресою негайно виїхали чергові відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

На місці рятувальник встановили, що горить одна із кімнат в одноповерховому житловому будинку. В середині оселі знаходився господар, якому вихід з будинку був «відрізаний» полум’ям.

Збивши трохи вогонь, рятувальники в апаратах захисту органів дихання пробралися у задимлену оселю та швидко винесли літнього чоловіка на свіже повітря.

Надавши врятованому першу допомогу, лікарі «швидкої» оперативно доставили пенсіонера 1950 р.н. з отруєнням продуктами горіння у відділення детоксикації обласної лікарні.

Тим часом за допомогою водяного ствола рятувальники швидко приборкали полум’я, не давши пожежі поширитися за межі однієї кімнати.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено лише окремі речі домашнього вжитку. За даним фактом розпочато перевірку.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: 21 липня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ