Українська збірна з пожежно-прикладного спорту виборола бронзу на Чемпіонаті світу серед юніорів

Українська збірна з пожежно-прикладного спорту виборола бронзу на Чемпіонаті світу серед юніорів

21.07.14 08:21 0 1224
У період з 13 по 20 липня збірна України з пожежно-прикладного спорту боролася за звання переможця у V Чемпіонаті світу серед юніорів, який проходив у чеському місті Світави.

Участь у Чемпіонаті взяли спортивні делегації із 12 країн світу. Українська збірна складалась із 9 спортсменів, які боролися у трьох вікових категоріях: молодшій, віком від 13 до 15 років, середній - віком 15 – 17 років та старшій – до 18 років.

У результаті запеклої боротьби хлопцям вдалося вибороти 1 золоту медаль, 2 срібні та 13 бронзових нагород. Загалом наша команда посіла 3 призове місце, а також встановила рекорд України із пожежної естафети.

Тренер збірної Олександр Тарасов ділиться своїми враженнями від змагань: «Боротьба була досить запеклою. Показники та результати команд-суперників суттєво покращилися. Але наші хлопці продемонстрували незламний характер, завдяки чому і стали призерами». Окремо О.Тарасов подякував керівникам територіальних підрозділів ДСНС та навчальних закладів, а також особисто голові Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському: «Дякую усім цим людям, які підтримують пожежно-прикладний спорт і розуміють всі його складнощі. Юнацький спорт це наше майбутнє» .

Учасники Чемпіонату мірялися силами у 4 видах змагань: 100 м смузі із перешкодами, підйомі по штурмовій драбині, пожежній естафеті та бойовому розгортанню.

Капітан збірної України Василь Стасюк розповів про усі складнощі під час змагань: «Досить непросто було боротися адже нам попалися сильні суперники. Але ми зібралися із силами та показали хороший результат».

Хлопці розповідають, що під час перебування у Чехії отримали багато приємних емоцій та спогадів, знайшли багато нових друзів, але за домівкою все ж сумували.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ