Чернігів: Звернення голови ОДА Володимира Івашка до жителів області

Чернігів: Звернення голови ОДА Володимира Івашка до жителів області

21.07.14 17:25 0 1197
Шановні жителі Чернігівського краю!

Трагедія вражаючих масштабів сталася на території нашої держави.

Пасажирський літак «Малазійських авіаліній», що здійснював транзитний переліт через український повітряний простір, був знищений проросійськими терористами, які орудують на сході України. Загинули 298 ні в чому не повинних людей, у тому числі 80 дітей.

Зараз Україна фактично веде неоголошену війну. Злочинці, які отримують підтримку з російської території, вбивають наших громадян, руйнують життєво важливі об’єкти на сході України та приносять безлад і беззаконня. Бойовики мають масштабну допомогу від свого «старшого брата»: новітні зразки стрілецького та важкого озброєння, фінанси, пропагандистські ресурси. Терористичним загонам допомагають російські спеціалісти. У частині областей України діють диверсійні групи.

Учора жертвами цієї неоголошеної війни стали громадяни країн Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки, Австралії, Канади, Малайзії, Індонезії та Філіппін. Вони загинули тому, що терористи, для яких нічого не важить людське життя, отримали доступ до потужного, точного, високотехнологічного озброєння.

Ця трагедія вже сколихнула увесь світ. Вона показала, що війна, яка ведеться проти України, — це не лише наша внутрішня проблема. Це — загроза стабільності й безпеці в усьому світі.

Однак, обов’язок із захисту України та її майбутнього лежить перш за все на її громадянах — на нас. Чернігівщина буде долучатися до виконання цього обов’язку всіма можливими способами.

Керівництвом нашої держави вже прийняті рішення, які посилять обороноздатність України, зміцнять наші кордони. До виконання цих мобілізаційних та попереджувальних дій уже долучається і Чернігівщина.

Закликаю всіх жителів Чернігівського краю боротися за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Така боротьба можлива не лише у лавах Збройних Сил України та Національної гвардії. Важлива будь-яка підтримка — і матеріальна, і гуманітарна, й інформаційна.

Разом ми можемо продемонструвати, що Україна не скориться перед агресією і не буде миритися з тероризмом.

Слава Україні!

За матеріалами офіційного сайту ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Рівному порядок укриття ...

КОМЕНТАРІ