Луческу каже, що гравців Шахтаря вкрали мафіозі

Луческу каже, що гравців Шахтаря вкрали мафіозі

21.07.14 17:45 0 1257
Втеча легіонерів донецького Шахтаря відбулася через вплив на футболістів їх агентів. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це в коментарі Сегодня сказав наставник гірників Мірча Луческу.

"Треба пояснити, що сталося. Це не бажання гравців, це "робота" агентів. За декілька годин до початку матчу з "Ліоном" з'явився Кіа (британський агент іранського походження Кіа Джурабчіан. - Прим). А після гри, в дві години ночі, він забрав наших гравців. Дуже талановитих - Тейшейру, Дугласа, Фреда. Інші не так важливі.

Він хотів зробити те ж саме з Адріано, Ілсіньйо, Марлосом, Тайсоном. Але вони відмовилися. Його мета - зробити футболістів вільними агентами, щоб заробити грошей. Це не правильно. Це алібі. Він хоче використати ситуацію в країні і узяти гравців безкоштовно. Але у них є контракти. У Феррейри інший агент. Але він теж хоче скористатися ситуацією. Хоча я казав: "Ми тренуватимемося і гратимемо в Харкові. У Донецьк повернемося, коли там все налагодиться.

Ситуація неприємна, тому що все сталося в останню мить. Після матчу з Ліоном гравці дають інтерв'ю: "Все добре, ми повертаємося, працюватимемо". А потім в готелі вже відбувається інша історія. Це агент, це мафіозі, - розповів Луческу.

Нагадаємо, що шість гравців донецького Шахтаря залишилися у Франції після товариського матчу з Ліоном.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ