Українські "леви" отримали 25 бронежилетів найвищого ступеня захисту

Українські "леви" отримали 25 бронежилетів найвищого ступеня захисту

21.07.14 18:04 0 1190
На одній із територій Львівського державного університету внутрішніх справ, 19 липня, бійцям батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» передали бронежилети найвищого ступеню захисту із надміцними фінськими пластинами. Посприяли цьому як українські політичні сили так і громадські активісти.

« ми передаємо вам бронежилети, щоб ви могли безпечно виконувати свій службовий обов’язок, - звернувся до бійців ректор ЛьвДУВС Валерій Середа, - надіємося, що у скрутний момент ця амуніція захистить вас від кулі ворога та збереже ваше життя і здоров’я».

У цей нелегкий для України час на рахунку кожна одиниця зброї, захисного оснащення, одягу та предметів щоденного використання. Адже наші бійці здебільшого знаходяться у польових умовах, тож мають бути оснащені всім необхідним для належного несення служби. Більш того, в захисному спорядженні солдат повинен почувати себе якомога комфортніше, і тут варто відзначити, що подаровані бійцям бронежилети є одні з кращих та найзручніших із існуючих.

«Бажаю вам миру, щастя і добра, щоб усі, хто стоять перед нами повернулися живими, з перемогою над російським агресором, – побажав українським «левам» голова Державного земельного агентства України Андрій Рудик після того, як особисто одягнув бійця у захисний бронежилет, - ми дуже надіємося, що вам не знадобляться ці засоби захисту. Але якщо, не дай Бог , російська куля прямувати у ваш бік – нехай цей бронежилет відведе від вас ворожу небезпеку».

«Гасло «Слава Україні» ще кілька років тому викликало масу обурень з боку багатьох людей, мовляв, такими словами розколюється наша держава. Проте зараз це вітання звучить в усьому світі, навіть на землі нашого окупанта, - запевнив народний депутат України Андрій Міщенко, - ми передаємо вам 25 бронежилетів найвищого класу захисту і це тільки початок. Зараз ми активно працюємо над тим, щоб кожен боєць отримав належну амуніцію, адже ви їдете захищати нашу рідну землю в зоні АТО».

Присутній депутат Львівської обласної ради Ярослав Мудрий передав добровольцям велике вітання від бійців третього територіального батальйону, який він нещодавно відвідав на Луганщині:

«Ваші побратими дуже вірять, що ви прикриєте їхні спини від ворога і небезпеки. Звільнені ними території потребують контролю, а їм самим необхідно знати, що вони не одні – їх підтримують у тилу такі ж самовіддані патріоти своєї держави».

«Від імені міліції Львівщини дякую усім, хто підтримує українських бійців і запевняю, що ті завдання, які поставлені перед батальйоном «Львів» будуть виконані з честю та гідністю. Я щиро надіюся, що наші хлопці повернуться живими і неушкодженими до своїх рідних та близьких, - звернувся до усіх присутніх начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

Неодноразові патріотичні вигуки та слова Державного Гімну, які в один голос співали усі присутні, вселяють надію на світле майбутнє і тверду віру в те, що наші боронителі встоять проти ворожого і наступу і повернуться переможцями на рідну Львівщину.

Слава Україні!

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ