У Хмельницькому представники Товариства Червоного Хреста вчили працівників ДАІ надавати першу долікарську допомогу

У Хмельницькому представники Товариства Червоного Хреста вчили працівників ДАІ надавати першу долікарську допомогу

21.07.14 14:56 0 1189
Правоохоронцям прочитали лекцію, а потім провели практичні заняття, під час яких вчилися робити штучне дихання, непрямий масаж серця, накладати пов’язки тощо.

Представники Товариства Червоного Хреста України в Хмельницькій області провели навчально-практичні заняття з працівниками Державтоінспекції щодо надання першої домедичної допомоги потерпілим у дорожньо-транспортних пригодах, адже вартові доріг зазвичай першими прибувають на місце ДТП і часто саме від їхніх професійних дій залежить життя людей.

Під час занять медики разом із правоохоронцями змоделювали та розглянули різноманітні ситуації, які можуть виникнути внаслідок ДТП, вчилися робити штучне дихання і непрямий масаж серця, правильно транспортувати потерпілого, накладати пов’язки та шини тощо.

Під час лекції медики наголошували на тому, що є поняття так званої «золотої години». Якщо в межах цього часу не надати допомоги потерпілому, то подальші дії медиків можуть і не дати позитивного результату. Тому працівники ДАІ просто зобов’язані вміти надавати першу домедичну допомогу та, головне, не боятися це робити.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ