На Хмельниччині рятувальники продовжують надавати допомогу мешканцям Сходу країни

На Хмельниччині рятувальники продовжують надавати допомогу мешканцям Сходу країни

22.07.14 11:34 0 1052
Днями рятувальники на залізничному вокзалі м. Хмельницького зустріли двох мешканок Луганської області. Жінки 1944 та 1938 років народження, мешканки м. Брянка та смт. Вовчеярівка Лисичанського району Луганської області через транзитний пункт спершу потрапили до Луганська, а далі й до Києва, де звернулись за допомогою до волонтерів, які працюють на міському залізничному вокзалі.

Варто зауважити, що співпраця з волонтерськими організаціями та ДСНС із недавніх пір тісно налагоджена, тому сигнал про допомогу до Хмельницького регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції оперативно надійшов за єдиним номером «101». Працівники ДСНС доправили жінок до центру реабілітації «Промінь надії». Крім того, вони пройдуть необхідний медогляд та будуть поселені у будинок-інтернат для громадян похилого віку.

Жінки під час своєї тривалої подорожі встигли познайомитись та потоваришувати, адже їх об’єднало одне лихо, яке примусило залишити рідні домівки.

Зараз на території області тимчасово проживає 491 громадин з АР Крим та 589 – з Донецької та Луганської областей.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загін буковинських ...
Наступна новина: На Волині більш ніж на ...

КОМЕНТАРІ