Загін буковинських автоінспекторів повернувся із зони антитерористичної операції

Загін буковинських автоінспекторів повернувся із зони антитерористичної операції

22.07.14 11:22 0 1083
Упродовж місяця 12 працівників дорожньо-патрульної служби УДАІ УМВС України в Чернівецькій області несли службу на блок-посту в Луганській області. Вдома їх зустріли колеги, керівництво ДАІ Буковини.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професійну майстерність, проявлену при виконанні завдань, визначених законодавством України щодо боротьби з тероризмом, наказом начальника УМВС України в Чернівецькій області Валерія Зінченка особовому складу загону оголошено подяки та надані додаткові відпустки.

У навчальному класі Буковинської автоінспекції колектив ДАІ привітав побратимів з поверненням. Виконуючий обов’язки начальника УДАІ УМВС України в Чернівецькій області Вадим Сушинський вручив автоінспекторам Подяки, а також повідомив про надання їм матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань.

Старший групи зведеного загону ДАІ майор міліції Мар’ян Радомський зазначив,що підопічні виконували завдання сумлінно, з розумінням його важливості. Вони забезпечували громадський порядок на блок-посту у місті районного значення Сватово, контролювали в’їзд та виїзд транспортних засобів. Серед здобутків буковинських автоінспекторів — вилучення зброї, наркотиків, затримка чотирьох злочинців,які перебували у розшуку.

Мар’ян Борисович звертає увагу на те, що загін був добре споряджений, забезпечений паливно-мастильними матеріалами, бронезахистом, боєприпасами,які при потребі вчасно поповнювались,оскільки доводилось застосовувати зброю, аби не допустити сепаратистів на блок-пост.

— Проживали у спортивному залі разом з військовими, — розповідає майор Радомський. — Подружились з ними. Ні з ким не прощались. Так заведено там. Так зробили і ми. Усім дякуємо за підтримку, за те,що переживали за нас.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі владика ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ