Чернівчанка повернулась з місць позбавлення волі та вдалася до крадіжок

Чернівчанка повернулась з місць позбавлення волі та вдалася до крадіжок

22.07.14 13:16 0 1094
Дівчина входила в довіру до продавців у магазинах електроніки та, користуючись влучним моментом, крала мобільні телефони або планшети.

Першу судимість чернівчанка отримала за нанесення тілесних ушкоджень, але після звільнення забути своє кримінальне минуле не схотіла.

Дівчина, користуючись своїми природними даними вводила в оману продавців, адже с першого погляду, вона ні чим не відрізнялась від пересічного покупця. Коли ж продавець-консультант відвертався, щоб показати примхливій клієнтці чергову модель телефона, крадійка прямо з вітрини забирала планшет, або мобільний телефон. Потім робила вигляд, що так і не змогла визначитись з покупкою і йшла геть з магазину.

Працівникам Шевченківського райвідділу міліції вдалось встановити особу зловмисниці та її місце знаходження. З’ясувалось, що вона ділилась своїми кримінальними доходами із своїм співмешканцем, якій вживав наркотики та постійно вимагав гроші на нову дозу.

На даний момент на рахунку дівчини три подібні факти крадіжок, за ними відкриті кримінальні провадження за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ФГ ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ