Буковинські правоохоронці повернули власнику викрадене авто

Буковинські правоохоронці повернули власнику викрадене авто

22.07.14 10:34 0 1135
У Глибоцький райвідділ міліції за допомогою звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що з подвір’я зник родинний автомобіль.

Глибоцькі міліціонери одразу ж почали шукати зниклий транспортний засіб. І виявили його на одній із вулиць населеного пункту. А вже згодом встановили і особу зловмисника. Як виявилося, він добре відомий потерпілим.

20-річний молодик вже був раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом. Нині ж працював у власників авто. Будучи напідпитку, хлопець ввечері «шукав пригод». І вирішив, що було б непогано десь прокататися. А на подвір’ї роботодавців якраз стояв автомобіль, навіть ключі в замку запалювання були. Тож зловмисник вирішив, що це доля і завівши авто, поїхав кататися.

Однак далеко заїхати йому не вдалося, авто з’їхало в кювет. Хлопець залишив його там та пішов пішки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

А буковинська міліції наголошує: залишене відкрите авто чи ключі у замку запалювання роблять ваше добро надзвичайно легкою здобиччю для зловмисників. Завжди замикайте автомобіль, користуйтеся автосигналізацією та залишайте авто на стоянках під охороною.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Львові триває збір коштів ...

КОМЕНТАРІ