Волинські веслувальники здобули срібло на Чемпіонаті світу

Волинські веслувальники здобули срібло на Чемпіонаті світу

22.07.14 16:57 0 1130
В угорському місті Сегеді завершився Чемпіонат світу з веслування серед юніорів та молоді до 23 років. Спортсмени 73 країн виборювали право бути найкращими у світі.

Срібну медаль серед молоді до 23-ох років на олімпійській дистанції каное-двійка 1000 м завоювали Юрій Вандюк (студент Луцького інституту розвитку людини університету «Україна») та Андрій Рибачок» (студент Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки). Хлопці є майстрами спорту України міжнародного класу, членами національної збірної команди України, учнями Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представниками спортивного товариства «Колос».

За підсумками виступу на Чемпіонаті, Юрій та Андрій здобули ліцензію для збірної команди України для участі в перших Європейських Олімпійських іграх 2015 року в Азербайджані.

Вперше на змаганнях такого рівня брав участь кандидат у майстри спорту, представник спортивного товариства «Колос», вихованець обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Олімп» Богдан Чабан, який серед юніорів на дистанції каное-одиночка 200м посів 11 місце. Він братиме участь у ІІ літніх юнацьких Олімпійських Іграх, які відбудуться з 16 по 28 серпня у Китаї.

Наставниками спортсменів є Заслужені тренери України Федір Семенюк, Василь Прохорук та тренер-викладач Сергій Самрук.

З 06 по 10 серпня у місті Москва (Росія) відбудеться чемпіонат світу в якому змагатимуться волинські спортсмени - Марія Повх, Юрій Вандюк та Андрій Рибачок.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з успішним виступом!

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: у спільну ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ