Луцьк: товариство «М.Ж.К.» продовжує забезпечувати благоустрій прибудинкових територій

Луцьк: товариство «М.Ж.К.» продовжує забезпечувати благоустрій прибудинкових територій

22.07.14 15:53 0 1088
Утримання в порядку та чистоті прибудинкової території забезпечує необхідний експлуатаційний і санітарно-технічний стан житлової будівлі та збільшує строк її служби.

Профілактичне обслуговування будівель є складовою технічного обслуговування і полягає у виявленні несправностей, встановленні їх причин, в усуненні незначних несправностей елементів будівлі, запобіганні порушенням санітарно-гігієнічних вимог в приміщеннях будівель, а також перевірці, налагодженні та регулюванні окремих видів технічних пристроїв з метою забезпечення їх безперебійної роботи.

Тож працівники «М.Ж.К.» продовжують здійснювати ремонт житлового фонду та прибудинкових територій, що обслуговує підприємство. Так, минулого тижня було влаштовано 4 лотки для відведення дощової води в житловому будинку № 21 на проспекті Молоді. Також виконано ремонт м’якої покрівлі в житлових будинках на пр-ті Соборності, 17 - 20 м кв., 26 (ІІ під’їзд) – 70 м кв., вул. Гордіюк, 43 (І під’їзд) – 60 м кв., Кравчука, 4 (ІІІ під’їзд) – 40 м кв., пр-т Молоді, 3 – 100 м кв.

Продовжують здійснювати покіс прибудинкових територій. Так, покошено прибудинкову територію на пр-ті Соборності, 9, 16, 22, 24, 24а, 26, 32, 32б, 34, 36, Молоді, 4, 6, 12, 14, а також – міські території на пр-ті Відродження, Молоді та вул. Володимирська.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ