Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 6 пожеж

Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 6 пожеж

22.07.14 14:42 0 1125
19 липня у місті Луцьку по вулиці Лідавській через необережне поводження з вогнем загорівся металевий гараж. За 8 хвилин до місця події прибули рятувальники частини спеціальної пожежної техніки у складі двох відділень, які через 11 хвилин ліквідували пожежу. В результаті оперативних дій врятовано автомобіль, не допущено розповсюдження полум’я на сусідні споруди.

20липня трапилась пожежа у селі Ковбань Горохівського району. На місце події прибула чергова варта державної пожежно-рятувальної частини № 9 з м.Горохова та місцева пожежна команда села Синкевичівка. Підрозділи боролись з вогнем понад годину.

Цього ж дня у селі Нуйно Камінь-Каширського району о 5:42 через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб зайнялась дерев’яна господарська споруда в господарстві місцевого мешканця. Для ліквідації пожежі залучались рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 8 з райцентру та місцева пожежна команда села Нуйно.

О 20:19 20 липня до служби «101» надійшло повідомлення пожежу в дерев’яній господарській будівлі в с.Дерно Ківерцівського району. Для боротьби з лихом залучались рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 6 та місцеві пожежні команди з селищ Цумань та Олика.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Не треба вірити у доброго ...

КОМЕНТАРІ