Волинянин опинився на лікарняному ліжку через те, що заступився за товариша

Волинянин опинився на лікарняному ліжку через те, що заступився за товариша

22.07.14 10:38 0 1052
Чоловік, який завдав хлопцеві тяжкі поранення, проведе за ґратами п’ять років.

До ковельського міськвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення лікаря центральної районної лікарні про те, що до них із ножовими пораненнями доставлений хлопець. Слідчі міськвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що пізнього вечора, троє молодиків поверталися додому. Один із хлопців зустрів свого родича, який відвів його поговорити. В якусь мить їх розмова перейшла у крик і лайку. Хлопці підійшли ближче, намагалися заспокоїти агресивного родича їх товариша, але той кинувся до них із кулаками. Застосувавши кілька прийомів із вільної боротьби, один із хлопців повалив кривдника на землю. Нападник вихопив із кишені ніж та наніс кривднику кілька ударів у передпліччя та спину, а потім вирвався і зник.

Правоохоронці оперативно затримали зловмисника. Як з’ясувалося, чоловік не раз перебував під слідством. Він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжок і грабежів.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області присудив зловмиснику п’ять років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ