В Закарпатській області триває збір коштів на потреби свободівців, що беруть участь в АТО

В Закарпатській області триває збір коштів на потреби свободівців, що беруть участь в АТО

22.07.14 11:53 0 1132
2 липня на сайті ВО "Свобода" ми розпочали збір коштів на потреби свободівців-учасників АТО. У період з 2 до 20 липня, було зібрано 18 319 грн.

На ці кошти, а також за кошти, що надала фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Верховній Раді, було закуплено 17 кевларових шоломів, 28 пар полегшених берців, 30 пар тактичних рукавиць, 40 комплектів форми, а також балістичні маски та інше тактичне приладдя. На кошти, що надав народний депутат свободівець Олександр Мирний, було закуплено 32 бронежилети 4-го класу захисту.

Ми дякуємо кожному, хто долучається до збору коштів на потреби націоналістів, які виконують бойові завдання у складі сил АТО.

Свободівці виконують бойові завдання у складі Збройних Сил України (серед них – зв?язківці, артилеристі, десантники, спецпризначенці тощо), батальйонів Національної гвардії України, батальйонів територіяльної оборони ("Артемівськ", "Чернігів", "Луганськ-1", "Київська Русь"), батальйонів спеціяльного призначення "Азов", "Айдар", "Донбас", "Дніпро" та ін.

Націоналісті перебувають у найгарячіший точках АТО. У складі 1 та 2-го батальйонів Національної гвардії утримували позиції навколо Слов?янська, зокрема й одну з найгарячіших його точок – гору Карачун. Зараз наші побратими утримують аеропорт "Луганськ", а також надзвичайно тяжку ділянку кордону в районі Зеленопілля.

Зараз наші вояки найбільше потребують технічного оснащення. Оперативним групам необхідний відповідний мобільний транспорт, стрільцям – оптика; фактично кожна група потребує якісних захищених рацій, приладів нічного або тепловізійного бачення.

Ми маємо підтримати тих, хто стоїть на варті нашої незалежності та національної гідности!

Картка ПриватБанку для перерахунку коштів у гривнях:

5168 7553 1064 6761 Лариса Лавренчук

Картка для перерахунку коштів у доларах:

5168 7572 1844 0198 Лариса Лавренчук

PayPal для переказу коштів із закордону: nikitasafronenko@yahoo.com

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З обласного бюджету ...
Наступна новина: В Тернополі інформація щодо ...

КОМЕНТАРІ