Львівські правоохоронці закликають футбольних фанатів не порушувати громадський порядок

Львівські правоохоронці закликають футбольних фанатів не порушувати громадський порядок

22.07.14 12:42 0 1094
Працівники міліції закликають футбольних фанатів, уболівальників, жителів нашого міста бути толерантними, поводитися гідно зі взаємоповагою один до одного та гравців команд, а також сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій по забезпеченню охорони правопорядку, під час проведення фінального матчу Суперкубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар», окрім того, Маршу Єдності.

Понад 900 працівників міліції забезпечуватимуть охорону громадського порядку у Львові та поблизу стадіону «Арена-Львів» під час проведення футбольного матчу Інтер Суперкубку України між футбольною командою «Динамо» та футбольною командою «Шахтар, який відбудеться 22 липня. За попередніми даним відвідати футбольний матч планують понад 30 тисяч уболівальників.

З метою забезпечення безпеки та унеможливлення провокацій, правоохоронці в посиленому режимі здійснюватимуть комплекс заходів по охороні громадського порядку вдень проведення футбольного матчу: від зустрічі та супроводу футбольних уболівальників, які прибуватимуть у Львів з Києва, Донецька та інших міст до супроводу колон Маршу єдності, який розпочнеться о 18:00 годині на пл. Ринок. Вболівальники пройдуть наступними вулицями: пл. Ринок - пл. Катедральна – вул. П. Беринди - пр.Свободи - вул. П. Дорошенка - вул. С. Бандери - вул. М. Вербицького - вул. М. Коперника - вул. Д. Вітовського - вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська стадіон «Арена-Львів».

«Звертаємося до громадян з розумінням поставитися до роботи працівників міліції. Аби уникнути провокативних ситуацій чи правопорушень, просимо футбольних вболівальників не зловживати алкогольними напоями та не порушувати громадський порядок», - зазначив начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Перед початком футбольного поєдинку кінологи та фахівці відповідних служб проведуть обстеження стадіону та прилеглої території, щоб виключити можливу наявність вибухонебезпечних предметів, а безпосередньо під час футбольного матчу та після його завершення співробітники міліції забезпечуватимуть дотримання громадського порядку всіма учасниками спортивного дійства.

«Якщо ви побачите людей, які порушують громадський порядок, або ситуацію провокативного характеру, телефонуйте на «102» або звертайтеся до правоохоронців, яких зустрінете на вулицях Львова», - зазначив Андрій Гребенюк.

Взаємодія і взаємоповага під час проведення великого футбольного дійства у нашому місті дозволить всім нам насолоджуватися красою футбольного поєдинку та унеможливити прояви хуліганства, порушення громадського порядку та будь-яких провокацій.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Луцьк: на меморіальному ...

КОМЕНТАРІ