Правоохоронці Львівщини викрили зловмисника, який завдав збитків державному бюджету на суму понад 2 мільйони гривень

Правоохоронці Львівщини викрили зловмисника, який завдав збитків державному бюджету на суму понад 2 мільйони гривень

22.07.14 15:47 0 1130
Правоохоронці Львівщини скерували на розгляд до суду матеріали кримінального провадження щодо розкрадання під час будівництва багатоквартирного будинку, бюджетних коштів на суму понад 2 мільйони гривень.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили 56-річного керівника одного з приватних підприємств, який під час будівництва багатоквартирного житлового будинку за державні кошти, склав та затвердив фіктивні акти приймання виконаних будівельних робіт, а також вніс туди неправдиві дані про обсяги виконаних робіт.

Судова інженерно-технічна експертиза підтвердила, що деякі будівельні роботи не були виконані взагалі, а інші виконані частково. Таким чином приватний підприємець завдав збитків державному бюджету на суму понад 2 мільйона гривень.

Правоохоронці скерували кримінальне провадження до суду за ознаками кримінального правопорушення передбаченого за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ