Чернігів: Підвищення тарифів для населення продиктоване курсом зовнішньої політики держави

Чернігів: Підвищення тарифів для населення продиктоване курсом зовнішньої політики держави

22.07.14 11:12 0 1127
Тарифи на тепло і газ для населення збільшені. І це рішення не місцевих чиновників, а втілення політики Уряду. Ще наприкінці березня Кабінет Міністрів України заявив про намір підвищити тарифи на тепло для населення протягом найближчих чотирьох років (у 2014-2017 роках).

За словами Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Урядом прийнято рішення про поетапне підвищення тарифів на газ і на тепло. «Для того, щоб вирівняти ціни з ринковими, з реальними необхідно підвищити на 120%. Ми розклали це на 4 роки: перший рік - на 40% (це по теплу), другий рік - на 40%, два наступні роки - по 20%», - розповів він.

Паралельно держава реалізуватиме програму соціальної допомоги населенню. За орієнтовними підрахунками, до 30% українців будуть забезпечені системою субсидій та компенсацій на оплату тарифів.

З постановами Нацкомісії держрегулювання у сфері комунальних послуг про встановлення нових тарифів можна ознайомитися в газеті «Чернігівські відомості», випуски №27 та №28.

Комунальники радять чернігівцям своєчасно звернутися за субсидіями до органів соціального захисту населення за місцем проживання.

За матеріалами, наданими управлінням житлово-комунального господарства міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі владика ...

КОМЕНТАРІ