В Житомирській області цього року оздоровлено більше дітей, ніж минулоріч

В Житомирській області цього року оздоровлено більше дітей, ніж минулоріч

22.07.14 08:59 0 1089
21 липня у Житомирі відбулося чергове засідання оперативного штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей області.

За словами керівника департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь, точну кількість дітей, які вже оздоровилися станом на кінець липня, назвати поки що неможливо.

«Наприкінці серпня ми отримаємо статистичні дані від кожного району про кількість оздоровлених дітей, - зазначила посадовець. – Проте хочу запевнити, що цьогоріч кількість школярів, яка перебувала на відпочинку, є більшою у порівнянні з минулим роком».

Під час засідання обласного штабу піднімалися питання щодо оздоровлення дітей в Народицькому районі та в позаміському дитячому закладі «Відкрите серце», який розташований у с. Озадівка Бердичівського району.

Наразі у Народицькому районі з 1177 дітей віком від 7 до 17 років оздоровилося тільки 65 чоловік. Такі негативні показники заступник керівника районного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей, начальник сім’ї, молоді та спорту Народицької райдержадміністрації Андрій Мельник пояснює заблокованими Управлінням казначейської служби України рахунками райдержадміністрації.

Світлана Гресь згодилася допомогти Народичам у вирішенні цієї проблеми та нормалізувати роботу району по оздоровленню дітей області.

Без уваги не залишилося питання відпочинку школярів у закладі «Відкрите серце». Як запевняють представники управління надзвичайних ситуацій в Житомирській області, на території табору є ряд порушень, зокрема протипожежної безпеки.

Директор позаміського дитячого закладу відпочинку «Відкрите серце» Петро Залізний пообіцяв у найближчий час вирішити всі негаразди.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі з ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ