В Житомирській області сидір Кізін переговорив з мітингарями та автоперевізниками

В Житомирській області сидір Кізін переговорив з мітингарями та автоперевізниками

22.07.14 15:10 0 1117
21 липня голова облдержадміністрації Сидір Кізін зустрівся з перевізниками Житомирщини та переговорив з мітингарями на Майдані Корольова.

Автоперевізники занепокоєні тим, що до цього часу не призначений директор департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

Сидір Кізін відповів: «Було дуже важко підібрати людину, яка візьме на себе відповідальність за розвиток промисловості, інфраструктури і туризму в області. Вдалося знайти спільну мову з Олександром Красноштаном, який має великий досвід втілення в життя масштабних проектів та добре розуміє підприємців. Зараз його кандидатура проходить погодження у Міністерстві інфраструктури України. Сподіваюся, що найближчим часом він займе посаду керівника профільного департаменту».

Після цього Сидір Кізін зустрівся з людьми, які прийшли під стіни облдержадміністрації на мітинг. Люди вчергове висловили занепокоєння щодо чуток про призначення без їх відома нібито нового очільника області.

Сидір Кізін заспокоїв людей: «Я готовий до спілкування і виступаю за прийняття будь-яких рішень шляхом консенсусу. Дякую громаді області за активність та ініціативність. Щойно провів зустріч з автоперевізниками. Нам вдалося досягти порозуміння, і ми маємо спільне бачення подальшого розвитку транспортної галузі області. Запрошую всіх до діалогу і співпраці».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: МОН спростило зарахування ...

КОМЕНТАРІ