У Рівненській області під час пожежі у приватному господарстві вогнеборці врятували гараж та житловий будинок

У Рівненській області під час пожежі у приватному господарстві вогнеборці врятували гараж та житловий будинок

22.07.14 09:23 0 1104
21 липня о 12:47 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві за адресою: с. Біла Криниця, вул.Радгоспна,16. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №3 та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

На момент прибуття рятувальників вогонь охопив господарську будівлю та виникла загроза перекидання полум’я на приміщення гаражу та поруч розташований житловий будинок. Вогнеборці швидко оцінивши ситуацію, провели бойове розгортання, включилися в апарати захисту органів дихання та подали на гасіння пожежі водяний ствол. Рятувальникам довелось добряче попрацювати, адже гасіння пожежі ускладнювало те, що поряд не було пожежних вододжерел – воду для гасіння брали аж за три кілометри від місця пожежі.

Завдяки оперативності та тактично правильним діям, пожежу вдалося швидко локалізувати, а згодом вогонь повністю загасили, не давши полум’ю знищити приміщення добудованого до господарської будівлі гаражу та перекинутися на поруч розташований житловий будинок.

Причина пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ