У Рівненській області під час пожежі в багатоповерхівці вогнеборці врятували молодого чоловіка

У Рівненській області під час пожежі в багатоповерхівці вогнеборці врятували молодого чоловіка

22.07.14 08:10 0 1100
20 липня о 19:03 до Служби порятунку Рівненщини за телефоном "101" надійшло повідомлення, що в 9-поверховому житловому будинку міста Рівне по вулиці Льонокомбінатівській, 9 горить квартира. За вказаною адресою негайно виїхали чергові відділення 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

На місці рятувальники встановили, що пожежа сталася в двокімнатній квартирі на 2-му поверсі. За інформацією мешканців багатоповерхівки, в оселі могли перебувати люди. Вхідні двері в квартиру виявилися зачиненими, тому вогнеборці потрапили до помешкання за допомогою висувної драбини через балкон.

У суцільному диму на підлозі в коридорі рятувальники виявили непритомного молодого чоловіка. Як згодом з’ясувалося, це був син господаря оселі. Його відразу підхопили на руки та винесли на свіже повітря. Надавши врятованому першу допомогу, бригада "швидкої" доставила хлопця 1991 р.н. з отруєнням продуктами горіння у відділення детоксикації обласної лікарні. Тим часом за допомогою водяного ствола рятувальники швидко приборкали пожежу. Вогонь не встиг навіть поширитися за межі кухні. За фактом даної пожежі проводиться перевірка.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ