У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

22.07.14 13:19 0 1127
За добу до міліції надійшло 17 повідомлень про скоєння крадіжок. За 11 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- До правоохоронців звернувся 53-річний мешканець селища Гоща та повідомив, що невідома особа з його гаража викрала електродвигун. Зловмисник проник до приміщення шляхом зриву навісного замка. Правоохоронці проводять пошукові заходи з метою встановлення особи крадія.

- Міліціонери встановили, що крадіжку мультиварки з будинку в місті Рівне, що належить 40-річному Валентину, жителю села Сапожин Корецького району, скоїв 47-річний Ігор, житель Хмельницької області. Чоловіки разом винаймали даний будинок. Зловмисник спричинив матеріальний збиток в розмірі 500 гривень.

- До міліції звернулася 77-річна Антоніна, мешканка села Українка Острозького району та повідомила, що невідома особа з її незамкненого будинку викрала гроші в сумі 4100 гривень. Пенсіонерка відлучилася всього на дві години, а зловмисник, шляхом вільного доступу заволодів її грошовими коштами.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ