Блаженнішого Святослава вітали на Тернопільській землі

Блаженнішого Святослава вітали на Тернопільській землі

22.07.14 10:27 0 1094
Владика Василій, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський, спільно з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Олегом Сиротюком, представниками духовенства, обласної та районної влади, громади зустріли 19 липня Блаженнішого Святослава на Тернопільській землі.

«Блаженніший Патріарше, Вас вітає Тернопільська земля, - звернувся до Предстоятеля УГКЦ владика Василій, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський. - Та земля, яка породила мучеників і сповідників нашої віри патріарха Йосифа Сліпого, Микиту Будку та багато інших. Та земля, яка має два великих Марійських центри: Зарваницю і Почаїв. Радо ми вітаємо Вас і просимо: благословіть наш край, наш народ, нашу Україну, щоб був мир, спокій, щоб не поливалася кров, щоб ми могли в нашій європейській України прожито багато і щасливо».

«Ми тішимося, що можемо разом з Вами на цій Всеукраїнській прощі спільно молитися за мир та єдність Української держави», - зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

Українська молодь Христова Бучацької парафії вітала Отця і Главу УГКЦ хлібом-сіллю та піснями.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Блохін вимагає у Динамо ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ