На Тернопіллі Олег Сиротюк, йдучи пішки до Зарваниці, оцінив стан підготовки до прощі

На Тернопіллі Олег Сиротюк, йдучи пішки до Зарваниці, оцінив стан підготовки до прощі

22.07.14 16:03 0 1081
Понад 12 годин йшов пішки до Зарваниці на прощу голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк спільно з працівниками ОДА, депутатами обласної та районної рад, представниками ВО «Свобода».

У дорогу піші прочани рушили близько опівночі в ніч з 18 на 19 липня, а до Марійського духовного центру Зарваниця прибули 19 липня приблизно 12.30.

"Йшлося добре, бо вночі нема багато транспорту і шлях достатньо вільний, - зазначив Олег Сиротюк 19 липня під час прес-конференції у Зарваниці. - Дорогою мали змогу не тільки помолитися, а й оцінити стан підготовки до прощі, побачити в яких умовах є і дороги, і придорожні смуги, роботу волонтерських груп, підроздлів ДАІ, медиків. З побаченого зробимо висновки і когось відзначимо, а когось — запросимо наступного року до пішої ходи, аби на власні очі оцінив рівень власної роботи."

До слова, до Зарваниці з Тернополя цьогоріч йшло пішки майже 2000 прочан. Це наразі найбільша група піших прочан. А найдовше у дорозі провели прочани з Хмельницького: до Марійського духовного центру вони йшли майже тиждень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Львівщині відновлено ...

КОМЕНТАРІ