Роман Навроцький: Трагедія малайзійського літака є свідченням того, що агресія Росії – загроза для всього світу

Роман Навроцький: Трагедія малайзійського літака є свідченням того, що агресія Росії – загроза для всього світу

22.07.14 08:08 0 1135
Падіння малайзійського Boeing-777 на Донбасі – це трагедія, яка зачепила жителів багатьох країн світу. Нині міжнародна спільнота зрозуміла, що не лише Україна має справу з агресією Росії – під прицілом озброєних до зубів кремлівською владою терористів може опинитися будь-хто. І якщо раніше Європа й США просто закликали Путіна зупинитися, вплинути на керованих із Кремля сепаратистів, то тепер заклики уже не доречні. Москва й так не реагувала на це, не зважала на жодні санкції і, навпаки, загострювала конфлікт. Та після того, як за один день від рук терористів загинуло майже три сотні людей різних національностей – цим жорстоким кровопролитним "іграм" треба покласті кінець.

Неприпустимо, що сепаратисті блокують доступ експертів до загиблих, вивозять тіла та уламки літака в невідомому напрямку. Не можна дозволити заместі сліди, адже розуміємо: винні роблять усе, щоб знищити докази своєї причетності до трагедії. Як би Путін не виправдовувався, що Росія не має відношення до катастрофи на Донеччині, – усі ми розуміємо, що це не так. Тому як тільки матимемо усі докази, що літак збили з російської зброї – треба починати діяти. Відразу потрібні кардинальні кроки. Україні та державам, які постраждали внаслідок трагедії, треба об'єднатися і домогтися, щоби винних у загибелі пасажирів літака було покарано.

Якщо ми разом зі світовою спільнотою не дамо належної відповіді убивцям – дамо привід вважати себе безсилими, а Росію заохотимо й надалі тероризувати мирне населення й загарбувати чужі землі. Якщо не покараємо винних за смерті сотень людей – завтра терористі можуть збити ще один літак або завдати ще більшої шкоди. Поставмо разом крапку на людському лиху, бо вже й так надто багато втрат!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ