У дитячому таборі на Волині відбулося козацько-міліцейське свято

У дитячому таборі на Волині відбулося козацько-міліцейське свято

23.07.14 16:11 0 666
Патріотичні українські пісні, показові виступи козачат і знайомство з міліцейськими професіями – ось далеко не повний перелік заходів, запропонованих організаторами для цікавого і змістовного дозвілля неповнолітніх.

У літню пору працівники кримінальної міліції у справах дітей, залучаючи представників громадських організацій, проводять профілактичні акції у дитячих таборах. Традиційно на допомогу правоохоронцям приходять вихованці молодіжної громадської організації «Школи козацького гарту» на чолі із полковником Українського козацтва Олександром Середюком.

Цікаві конкурси і вікторини, показові виступи козачат, кінологів, презентації працівників Державтоінспекції та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Волинській області – не залишили байдужими не лише вихованців табору, а й усього трудового колективу.

– Такими заходами ми щоразу намагаємося показати дітям, хто ми, українці, і якого роду, а ще – не лише проводимо профілактичні акції, а демонструємо роботу працівників міліції, тобто знайомимо дітей із буднями правоохоронців краю, – відзначила старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Тетяна Пущинська.

А завершилося свято частуванням справжнім козацьким кулешем.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Любомир Мельничук: ...
Наступна новина: Блаженніший Святослав: « ...

КОМЕНТАРІ