Луцьк: під час оперативної наради обговорено питання життєдіяльності міста

Луцьк: під час оперативної наради обговорено питання життєдіяльності міста

23.07.14 13:04 0 644
Зокрема, секретар міської ради Сергій Григоренко просив пояснення у керівництва «Луцьксвітло», чому до 22 год. важливі вулиці міста у вихідні дні не були освітлені. Чи можливо влітку забезпечувати освітлення вулиць до 24 год., а зимою – до 22 год. Міський голова Микола Романюк дав доручення опрацювати це питання.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук нагадав, що закінчилися літні табори, організовані службою у справах дітей, незабаром завершується друга зміна у таборі «Ровесник». Тож він наголосив, щоб управління освіти залишило місця у третю зміну для дітей, що приїжджають зі сходу країни, щоб вони могли відпочити там у серпні.

Також Святослав Кравчук повідомив, що 24 серпня, у День незалежності України, ринки міста не працюватимуть.

Йшла мова й про ремонт вулиць. За словами першого заступника міського голови Святослава Кравчука, триває ремонт проспекту Соборності. Тож усім службам, у разі необхідності, треба міняти комунікації, щоб потім не просідав асфальт.

«Місто перетворюється на оптовий ринок кавунів», - так вважає Святослав Кравчук. Зазначає, що у нас є оптовий ринок, там можна заїжджати фурами і продавати баштанні культури. Також необхідно визначити місця для торгівлі і з усіма необхідними дозволами можна буде продавати кавуни.

Наголосив він і на тому, що незабаром 1 вересня, діти повертаються з канікул. Тож працівникам ДАІ необхідно добросовісніше патрулювати вулиці міста.

Секретар міської ради Сергій Григоренко повідомив, що він підготував проект рішення міської ради зі зверненням до МВС щодо збільшення кількості працівників ДАІ для належного забезпечення правопорядку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ