В Луцьку оперативну нараду міський голова Микола Романюк розпочав із вручення нагород

В Луцьку оперативну нараду міський голова Микола Романюк розпочав із вручення нагород

23.07.14 09:26 0 695
Міський голова Микола Романюк розпочав оперативну нараду із вручення нагород. Він нагородив Почесною грамотою міського голови за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури, а також з нагоди 50-річчя від дня народження директора Волинської обласної філармонії Єфіменка Сергія Івановича.

Микола Романюк вручив Почесну грамоту міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, а також з нагоди 60-річчя від дня народження генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, заслуженого лікаря України Ващиліна Григорія Володимировича.

Почесну грамоту міського голови також отримав голова окружної виборчої комісії територіального виборчого округу № 22 з позачергових виборів Президента України Циганюк Юрій Павлович.

Також Микола Романюк представив Веремійчика Олексія Володимировича, призначеного з 21 липня 2014 року на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської, як переможця конкурсу на заміщення цієї посади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ