У Волинській області рожищенська райрада підтримала звернення щодо проведення дострокових виборів Верховної Ради

У Волинській області рожищенська райрада підтримала звернення щодо проведення дострокових виборів Верховної Ради

23.07.14 08:19 0 714
21 липня 2014 року позачергова сесія Рожищенської райради Волинської області одноголосно ухвалила звернення до Верховної Ради України з вимогою вжити заходів для дострокового припинення повноважень парламенту VII скликання. Автором проєкту звернення є депутат Рожищенської райради, голова Рожищенської районної організації ВО "Свобода" Олександр Нікончук.

"Проведення дострокових виборів парламенту підтримує абсолютна більшість українців. Це вимога Революції гідності і вона має бути виконана.

В умовах протистояння російській агресії перевибори Верховної Ради є ключовим завданням для очищення влади від агентів Москви і олігархів, зміцнення національної безпеки та створення сильної проукраїнської депутатської більшості в новому парламенті. Перевибори дозволять очистити парламент від посібників Путіна, депутатів із фракції Партії регіонів, комуністів, що послідовно саботують ухвалення законів, які спрямовані на протидію російській агресії та цим фактично підтримують терористів. Нинішній склад Верховної Ради є найбільшою загрозою для реваншу корупційно-олігархічного режиму, зради національних інтересів та капітуляції перед вимогами російського агресора", - йдеться у зверненні Рожищенської райради.

Також депутати вимагають від парламенту ухвалити новий закон про вибори за пропорційною системою з відкритими списками.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ