Луцьк: свято Нептуна на озері Світязь – чудове завершення табору «Літо – 2014»

Луцьк: свято Нептуна на озері Світязь – чудове завершення табору «Літо – 2014»

23.07.14 18:02 0 723
На минулому тижні завершився заключний етап оздоровчого табору «Літо – 2014» Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» – чотирьохденна туристична поїздка на озеро Світязь. Діти з нетерпінням чекали цієї подорожі, адже цікаво провести ще декілька днів табору в наметовому містечку на мальовничій галявині пансіонату «Шацькі озера».

Другого дня перебування на озері відбулось традиційне свято Нептуна. Після сніданку всі активно почали підготовку та перевтілення учасників в різних героїв. Берег озера вмить перетворився на казкове дійство. Русалки, мавки, чортенята та водяні вийшли на берег із своєю культурною програмою на чолі з повелителем морів і океанів – Нептуном. З цікавістю та захопленням спостерігали сторонні відпочивальники за проведенням свята. В окремих конкурсах охочі з них були задіяні як незалежне журі.

Продовжила свято спортивна програма з естафетами на воді. Діти з великим завзяттям та азартом виконували усі завдання. Сміх, вигуки підтримки вболівальників, шум води лунали довкола.

Не забули на святі і за воїнів-героїв, які обороняють нашу Україну на сході і завдяки яким діти мають можливість мирно відпочити і набратись сил та здоров’я в таборі. Нептун зачитав вірш-звернення від дітей про велике прагнення миру в країні.

На завершення повелитель морів і океанів вручив призи за підготовку костюмів в різних номінаціях, зокрема – найчарівнішим русалкам та мавкам, найкомічнішим чортенятам, найдружнішій команді та іншим. Особливо зраділи діти, коли кожен отримав солодкий приз – морозиво.

Побажавши усім учасникам свята міцного здоров’я, мирного, безхмарного неба, хорошого відпочинку, Нептун відплив зі своєю свитою до водяного царства.

Упродовж чотирьох днів під пильним наглядом працівників центру вихованці клубів за місцем проживання купались, засмагали, навчались плавати, брали участь у різноманітних турнірах та розвагах. Увечері усі збирались біля вогнища попити гарячого чаю та поспілкуватись. Саме тут під зоряним небом, вдивляючись у полум’я, панувала таємнича атмосфера, яка зближувала, згуртовувала дітей. Вони з захопленням слухали вірші у виконанні працівника центру, співали пісні під звучання гітари, розповідали цікаві історії з життя.

Відпочинок вдався на славу. Навіть погода посприяла цьому, адже усі дні посміхалось сонце, грози обходили стороною, впустивши лише кілька краплин дощу, і тільки здалеку лякав гуркіт грому.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі створять ...

КОМЕНТАРІ