Секретар міської ради Сергій Григоренко взяв участь у робочій зустрічі щодо узгодження меж міста Луцька

Секретар міської ради Сергій Григоренко взяв участь у робочій зустрічі щодо узгодження меж міста Луцька

23.07.14 09:04 0 712
Питання визначення меж міста Луцька обговорюється тривалий час. Зараз справа на завершальному етапі – документ вже погодили сільські ради Луцького району, адже наше місто межує з десятьма сільськими радами, вісім з яких належить саме до цього району, а дві – до Ківерцівського (Прилуцька та Жидичинська сільські ради).

Тож у приміщенні Ківерцівської районної ради Сергій Григоренко зустрівся з сільськими головами цього району, аби узгодити питання щодо визначення меж нашого міста. Участь у зустрічі також взяли начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала, проектанти та громадськість.

Присутній на зустрічі голова Ківерцівської районної ради Андрій Киричук зауважив, що з Луцької міською радою налагоджена хороша співпраця, проблему ж щодо визначення меж врегульовують протягом кількох років.

Секретер міської ради Сергій Григоренко зауважив, що вирішення цього питання дозволить уникнути певних непорозумінь для комунальних служб та міліції. «Адже кожне місто та селище має мати свої межі», - зазначив він.

За словами начальника управління земельних ресурсів Сергія Шабали, межі залишились практично ті ж самі. Ніяких кардинальних змін не внесено.

Тож голови Прилуцької та Жидичинської сільських рад погодили документ. У скорому часі відповідний проект рішення буде розглянуто на сесії Ківерцівської районної ради, у серпні - буде внесено на розгляд сесії Луцької міської ради, восени – обласної ради, кінцеве затвердження – на сесії Верховної Ради України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ