На Волині сімейна сварка закінчилася убивством

На Волині сімейна сварка закінчилася убивством

23.07.14 15:51 0 689
Тепер чоловікові, який вступився за сестру, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Компанія молодих людей відпочивала на ставку, що у селі Уляники Рожищенського району. Молодики розпивали спиртні напої. Раптом між колишнім подружжям виникла сварка. Втрутитись у конфлікт та захистити сестру вирішив її рідний брат. Тому, не вагаючись, взяв ніж і вдарив швагра в ділянку серця. Удар виявився смертельним.

Присутні негайно викликали працівників міліції та медиків. На місце події прибула слідчо-оперативна група на чолі із керівництвом УМВС та рожищенського райвідділу міліції. Лікарі «Швидкої медичної допомоги» констатували смерть потерпілого. Міліціонери ж затримали підозрюваного безпосередньо на місці злочину.

– 30-річний молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння корисливих злочинів, – розповів заступник начальника Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Андрій Літвінчук. – На даний час Луцьким міськрайонним судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Працівники міліції проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: Івано-Франківські ...

КОМЕНТАРІ