Волинські міліціонери встановили, хто обікрав пенсіонерку

Волинські міліціонери встановили, хто обікрав пенсіонерку

23.07.14 15:09 0 665
Злодійкою виявилася рідна онука заявниці.

До Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області із повідомленням про крадіжку з банківської картки звернулася 64-річна пенсіонерка.

Дільничному інспектору міліції Іванові Тороканцю, на території обслуговування якого мешкає заявниця, багато часу для встановлення істини не знадобилося. Правоохоронець з’ясував, що жінка не вміла користуватися послугами банкомату, тож за потреба просила про допомогу або сторонніх осіб, або свою онуку, з якою проживають в одному будинку.

Пенсія у жінки не велика, тому іноді доводилось знімати кредитні гроші, які 24-річна онука щомісяця повертала на рахунок. Але одного дня, коли дівчині знадобилися гроші для власних потреб, вона, скориставшись довірою бабусі, вирішила вкрасти кредитну картку і зняти необхідну суму. Провернувши таку аферу, картку спритниця відразу повернула, тож ніхто про зникнення грошей не знав.

Аналогічні крадіжки родичка скоювала протягом чотирьох місяців, доки бабуся сама не поїхала у міста, де у приміщені банку попросила касира перевірити, чи погашений взятий нею кредит. Виявилося, що жінка боргувала фінансовій установі більше п’яти тисяч гривень.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області за вказаним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер злодійці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Бойова сотня 95-ї ...

КОМЕНТАРІ